Få snabb en prisuppskattning

Blarck snabbkalkyl

Bygge av grund till villa, husgrund eller villagrund

Villagrund

Gör en snabbkalkyl över din villagrund. Beroende på vad din konstruktör anvisat så kan det avvika från kostnadsförslaget. Skicka in konstruktionshandlingar för att få en korrekt offert.

Pris totalt (inkl. moms)

Byggnadsgrund till garage, attefall och fritidshus

Garage, Attefall & Fritidshusgrunder

Gör en snabbkalkyl över din komplementbyggnad. Beroende på vad din konstruktör anvisat så kan de avvika från kostnadsförslaget. Skicka in konstruktionshandlingar för att få en korrekt offert.

Pris totalt (inkl. moms)

pool-stomme-poolpaket-blarck

Poolstomme / Poolpaket

Vi levererar en lättbyggd, välisolerad stomme med inbyggda hålrum du fyller med betong. Du kan givetvis köpa endast stommen och övriga tillbehör från närliggande poolföretag eller så väljer du att få allt från oss.

Pris totalt (inkl. moms)

*Priser är endast uppskattningar, för exakt pris vänligen begär offert.

Kundrecension

Vi beställde vår pool från Blarck AB under maj 2016 och den blev klar under juli 2016. Poolen är 4 x 8,5 meter med automatisk pooltäckning samt trä altan som byggdes av samma leverantör.
Markarbeten, byggnation och teknisk installation har fungerat mycket bra och vi har haft en fantastisk sommar med mycket glädje för hela familjen! Fredrik Eng har tillsammans sina kollegor verkligen gjort det bra och finns alltid tillhands om vi behöver råd eller uppdateringar.
En av de bästa sakerna var att vi fick en helhetsentreprenad och slapp koordinera med flera entreprenörer då vi kunde beställa allt från markarbeten till el och trä altan som snabbt kom på plats.

Per & Anna på Singö

Har du några frågor eller funderingar?

Rulla till toppen