Kom i kontakt med oss

KONTAKTA BLARCK SVERIGE

Kontaktinformation

Tivängsvägen 18
764 91 Väddö
Stockholms Län

Blarck Sverige AB
Orgnr: 556927-1579

Kontakta oss

 • Dra filer hit eller
  Godkända filtyper: jpg, jpeg, png, pdf, doc, docx, Max filstorlek: 50 MB.

  Blarck Sverige AB

  Blarck är en materialtillverkare samt leverantör av produkter inom pool, grund och markisolering. Vi tillhandahåller och förmedlar även tjänster inom pool och grundbyggnation. Vi har även utrustning för specialtillverkning av isolermaterial för mark, ex. rörisolering, lådisolering. Detta kan även fås både i standardmått men även kundanpassat till bra priser.

  Blarck AB Logo

  Kundrecension

  Vi beställde vår pool från Blarck AB under maj 2016 och den blev klar under juli 2016. Poolen är 4 x 8,5 meter med automatisk pooltäckning samt trä altan som byggdes av samma leverantör.
  Markarbeten, byggnation och teknisk installation har fungerat mycket bra och vi har haft en fantastisk sommar med mycket glädje för hela familjen! Fredrik Eng har tillsammans sina kollegor verkligen gjort det bra och finns alltid tillhands om vi behöver råd eller uppdateringar.
  En av de bästa sakerna var att vi fick en helhetsentreprenad och slapp koordinera med flera entreprenörer då vi kunde beställa allt från markarbeten till el och trä altan som snabbt kom på plats.

  Per & Anna på Singö

  Få prisuppskattning direkt på hemsidan

  Rulla till toppen