Vi söker personal

JOBBA HOSS OSS

Kontaktinformation

Tivängsvägen 18
764 91 Väddö
Stockholms Län

Blarck Sverige AB
Orgnr: 556927-1579

Blarck Sverige AB grundades under 2016 av 4 personer som gemensamt har en bred kompetens inom flera olika branscher, bl a bygg, mark och teknisk service. Idag är 3 av dem fortfarande verksamma inom bolaget. Företaget har under det senaste året haft en stark tillväxt och med sina höga ambitioner och stora visioner ser framtiden mycket ljus ut.

För tillfället söker vi inte personal. 

 

Kundrecension

Vi beställde vår pool från Blarck AB under maj 2016 och den blev klar under juli 2016. Poolen är 4 x 8,5 meter med automatisk pooltäckning samt trä altan som byggdes av samma leverantör.
Markarbeten, byggnation och teknisk installation har fungerat mycket bra och vi har haft en fantastisk sommar med mycket glädje för hela familjen! Fredrik Eng har tillsammans sina kollegor verkligen gjort det bra och finns alltid tillhands om vi behöver råd eller uppdateringar.
En av de bästa sakerna var att vi fick en helhetsentreprenad och slapp koordinera med flera entreprenörer då vi kunde beställa allt från markarbeten till el och trä altan som snabbt kom på plats.

Per & Anna på Singö

Få prisuppskattning direkt på hemsidan

Rulla till toppen