Vi söker personal

JOBBA HOSS OSS

Kontaktinformation

Blarck Sverige AB är en materialtillverkare samt leverantör av produkter inom pool, grund och markisolering. Vi tillhandahåller och förmedlar även tjänster inom pool och grundbyggnation. Hos oss finns dessutom utrustning för specialtillverkning av isolermaterial inom markentreprenad, t ex. rör- och lådisolering. Företaget är lokaliserat på Väddö.
Blarck Sverige AB grundades under 2016 av 4 personer som gemensamt har en bred kompetens inom flera olika branscher, bl a bygg, mark och teknisk service. Idag är 3 av dem fortfarande verksamma inom bolaget. Företaget har under det senaste året haft en stark tillväxt och med sina höga ambitioner och stora visioner ser framtiden mycket ljus ut.
Därför söker vi nu nya medarbetare med viljan och drivet att växa tillsammans med oss.
Är du den vi söker?

GRÄVMASKINIST:

Vi söker även en grävmaskinist som självständigt kan utföra arbeten inom markentreprenad. Då arbetet innefattar en hel del kundkontakt så bör du vara en serviceinriktad och positiv person som även kan räkna och offerera arbeten till kund. Våra kunder finns inom Stockholmsregionen och resor kan därför förekomma.
Vi vill att du har ett par års erfarenhet som grävmaskinist där den tidigare tjänsten även har innefattat planering av arbete och material. Du bör trivas i ett företag som är under tillväxt där den ena dagen inte alltid är den andra lik.
Du ska ha grundläggande kunskaper i MS Word och Excel samt företagets mailsystem.
Du ska kunna kommunicera i svenska i tal och skrift.
Du rapporterar till markansvarig och använder dig av vårt affärssystem Bygglet.
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av poolbyggnation samt husgrunder.
Tjänsten är en heltidstjänst, tillsvidare, som påbörjas med 6 månaders provanställning.
Låter detta intressant? Tveka inte att maila din ansökan med CV och personligt brev till louise.tamp@blarck.se Märk ansökan med ”grävmaskinist”. GDPR
Dina personuppgifter kommer endast att användas under denna rekryteringsprocess och så fort den är avslutad så raderas de från vår mailserver. Du kan alltid kontakta oss om du har frågor ang. detta.

Kundrecension

Vi beställde vår pool från Blarck AB under maj 2016 och den blev klar under juli 2016. Poolen är 4 x 8,5 meter med automatisk pooltäckning samt trä altan som byggdes av samma leverantör.
Markarbeten, byggnation och teknisk installation har fungerat mycket bra och vi har haft en fantastisk sommar med mycket glädje för hela familjen! Fredrik Eng har tillsammans sina kollegor verkligen gjort det bra och finns alltid tillhands om vi behöver råd eller uppdateringar.
En av de bästa sakerna var att vi fick en helhetsentreprenad och slapp koordinera med flera entreprenörer då vi kunde beställa allt från markarbeten till el och trä altan som snabbt kom på plats.

Få prisuppskattning direkt på hemsidan

SNABBKALKYL

Scroll to Top