Allt om oss

OM BLARCK SVERIGE

Kontaktinformation

Tivängsvägen 18
764 91 Väddö
Stockholms Län

Blarck Sverige AB
Orgnr: 556927-1579

VILKA ÄR VI?

Allt om Blarck

Blarck är en materialtillverkare samt leverantör av produkter inom pool, grund och markisolering. Vi tillhandahåller och förmedlar även tjänster inom pool och grundbyggnation. Vi har dessutom utrustning för specialtillverkning av isolermaterial för mark, ex. rörisolering, lådisolering. Detta kan fås både i standardmått men även kundanpassat till bra priser.

Blarck Sverige AB Logo

Samarbetspartners

VÅRT TEAM

Kombinerad erfarenhet på 25 år
Fredrik Eng på Blarck Sverige AB
Fredrik Eng
Bild på Markus på Blarck Sverige AB - Bygg i Mälardalen
Markus Holstein
Micke Blarck på Blarck Sverige AB
Micke Blarck

Kundrecension

Vi beställde vår pool från Blarck AB under maj 2016 och den blev klar under juli 2016. Poolen är 4 x 8,5 meter med automatisk pooltäckning samt trä altan som byggdes av samma leverantör.
Markarbeten, byggnation och teknisk installation har fungerat mycket bra och vi har haft en fantastisk sommar med mycket glädje för hela familjen! Fredrik Eng har tillsammans sina kollegor verkligen gjort det bra och finns alltid tillhands om vi behöver råd eller uppdateringar.
En av de bästa sakerna var att vi fick en helhetsentreprenad och slapp koordinera med flera entreprenörer då vi kunde beställa allt från markarbeten till el och trä altan som snabbt kom på plats.

Per & Anna på Singö

Få prisuppskattning direkt på hemsidan

Scroll to Top